Quantcast

El 1×1 de la Jornada 12 de la Lliga 1I2I3

Saragossa 0-0 Cultural Lleonesa : Empat sense gols just que no ajuda a cap dels dos equips a seguir escalant en la taula cap als llocs de promoció. Tots dos conjunts van disposar d'ocasions suficients per emportar-se els tres punts, però va faltar efectivitat per part de aragonesos i lleonesos, que allarguen la seva ratxa de partits sense perdre.

Lugo 1-0 Gimnàstic : L'equip gallec es col·loca líder de la categoria de plata després del seu triomf al Anxo Carro davant el Nàstic i la punxada de l'Osasuna a Tenerife. Un gopl de Campillo a la mitja hora de trobada va donar els tres punts al Lugo.

Cadis 0-0 Raig: Taules al Ramón de Carranza entre Cadis i Rayo que perllonga la mala ratxa de partits sense guanyar dels gaditans. L'equip franjirrojo, amb aquest empat, desaprofita una oportunitat única de ficar-se de ple en els llocs d'ascens directe, mentre que el Cadis segueix en caiguda lliure i prop del descens.

Albacete 0- 0 Osca : a l'Albacete se li van escapar dos punts vitals de manera immerescuda al Carlos Belmonte que li haguessin permès allunyar-se una mica més dels llocs de descens. L'Osca, per la seva banda, roman amb aquest empat patit a la zona noble de la taula.

Sporting 2-0 Almeria : Triomf contundent de l'Sporting davant l'Almeria que li col·loca en llocs d'ascens directe, traient de la segona plaça a l'Osasuna. Els gols de Michael Sants i de Joaquin en pròpia porta deixen l'Almeria en una situació compromesa, 15è a tres punts dels llocs de descens.

Barcelona B 1-1 Sevilla Atlètic: Empat a un en el duel de filials entre Barça i Sevilla Atlètic. Carles Aleñá va avançar els culers a la primera part i Marc Gual va empatar el partit en reprendre la segona meitat des del punt de penal després que Sergi Palència li fes caure dins l'àrea. Les taules en el marcador no beneficien per camina al filial sevillista, que segueix cuer de la Lliga 1 | 2 | 3

Còrdova 1-1 Numància : Un altre empat a un en la jornada 12 a Segona, aquest cop entre Còrdova i Numància. Manu del Moral va avançar els sorians a la mitja hora i Jota va empatar de penal. Empat que allunya el Numància dels llocs de promoció i que no treu a Còrdova del descens.

Alcorcón 2-0 Real Oviedo : Victòria del conjunt terrisser en un duel directe entre equips que lluiten per no baixar. Álvaro Giménez i Laure allunyen l'Alcorcón dels llocs de descens, mentre que el Reial Oviedo es manté 15a a la taula a tres punts del descens.

Reus 2-2 Valladolid : Empat a dos entre Reus i Valladolid que permet als castellans mantenir-se en els llocs de playoff d'ascens a Primera Divisió. Els catalans es van avançar fins a dues vegades amb gols de Qerol i Ledes, però el Valladolid va reaccionar a tots dos amb els gols de Mata i Àngel.

Tenerife 0-0 Osasuna : L'Osasuna cau als llocs de promoció i perd el segon lloc d'ascens directe a Primera després d'empatar a zero contra el Tenerife. El partit va tenir poc futbol i moltes imprecisions per part dels dos conjunts.