Quantcast

Interestel·lar anuncia les seves primeres confirmacions: La Casa Azul, Elefants i Arizona Baby

Interestel·lar Sevilla ha confirmat avui els primers noms que formaran part del cartell de la seva propera edició.

El festival andalús, que es va posicionar com un dels més potents del panorama nacional l'any passat, comptarà amb l'actuació de la Casa Azul, Elefants, Arizona Baby, All la Glory i el teu Una altra Bonica .

Ajuntant < b> música, art i gastronomia , la propera edició tornarà a celebrar-se al Centre Andalús d'art Contemporani de Sevilla entre el 18 i el 19 de maig .

Els primers abonaments van sortir a la venda el passat 5 d'octubre amb un preu de 20 euros i es van esgotar en escasses hores. A dia d'avui, podràs adquirir la teva entrada aquí per 22 euros fins al 5 de novembre o fi d'existències .