Quantcast

NBA | La competició s'estreny: els petits guanyen els grans

Golen State Warriors 105-114 Detroit Pistons

Curry arribava al Oracle Arena vestit per a l'ocasió de Halloween i van ser ells els que es van dur l'ensurt. Pistons va jugar a un molt bon nivell i va remuntar una renda adversa després de la sortida de vestidors per acabar guanyant el back-to-back.

Cleveland Cavaliers 95-114 New York Knicks

els Knicks aprofundeixen la crisi dels Cavaliers que han baixat per sota del 50% de victòries. Per LeBron és la seva segona pitjor temporada després de l'any de rookie . Porzingis i Hardaway Jr van estar estel·lars en la tornada de Rose al parquet. Willy no va jugar.

Indiana Pacers 97-94 San Antonio Spurs

Els homes de Greg Popovich van patir la segona derrota de manera consecutiva a causa del gran partit de Sabonis i Oladipo , que va anotar el triple decisiu. Pau Gasol va estar a un grandíssim nivell i signo el millor partit de la temporada amb 17 punts set rebots cinc assistències i 5 taps.

Hawks 106-117 Milwaukee Bucks < / b>

Antetokounmpo es va posar la granota de treball per aconseguir una altra victòria, aquesta vegada davant els Hawks. Amb aquest excepcional arrencada està en els números de Curry i Jordan en anotació en els sis primers partits.

Sacramento Kings 83-110 Washington Wizards

Els Kings van fer rotacions i les van acabar pagant . Wall i Beal van ser molt superiors i no van poder fer res per frenar als de la capital, en què van anotar tots, almenys tres punts.

Charlotte Hornets 120-113 Orlando Magic < / p>

El que fins ahir era líder de l'Est, va caure davant Charlotte Hornets en una victòria més que necessitada per als homes de Steve Clifford. Kemba Walker es va posar la granota de treball i amb un doble doble (34 punts i deu assistències) va comandar l'atac del seu equip. La renda al descans va ser suficient per a afermar-se en la trobada.

Brooklyn Nets 111-124 Denver Nuggets

Els Nuggets han escombrat als locals en un tercer quart perfecte per a ells. El 40-21 que li van endossar a Brooklyn va ser el més destacat de la trobada que va marxar al descans amb avantatge local. Jokic i Murray van ser els líders de l'equip que intenta lluitar per estar entre els vuit millors de l'Oest.