Quantcast

Cerdanya: Puigcerdà es prepara per a la Fira del Cavall

Puigcerdà última els preparatius per acollir la Fira del Cavall, que tindrà lloc aquest cap de setmana. Un dels atractius principals serà, un any més, el concurs de bestiar de dissabte al matí, que té lloc al recinte firal del polígon industrial i que enguany arriba a la 37 edició. A més de les categories de terçones i terçones, quartons, eugues amb pollí, sementals i millor ramaderia, una de les novetats d'enguany és la incorporació d'una nova categoria, la de sobranys i sobranyes.

A banda del concurs, durant els dos dies tindrà lloc la Fira de bestiar. Des del consistori preveuen arribar al volum de caps de bestiar de les darreres edicions, és a dir, entre els 800 i el miler.

S'espera que la Fira torni a aplegar milers de visitants, ja que acostuma a ser un dels caps de setmana on hi ha més afluència de turistes a la comarca. Per facilitar la mobilitat, l'ajuntament de Puigcerdà tornarà a habilitar diferents zones d'aparcament al costat del recinte firal i també reforçarà la seguretat.
La Fira es complementa amb les diferents parades multisectorials que estaran ubicades a la zona industrial, al centre de la Vila i als carrers a l'entorn de l'estany i el parc Schierbeck. A la plaça Barcelona no hi haurà parades degut a les obres que s'hi estan realitzant.

Parlen al vídeo: PERE TOR, REGIDOR POBLES I FESTES AJUNTAMENT PUIGCERDÀ
­