Quantcast

Alt Urgell: La Seu celebra la castanyada

La Seu d'Urgell ha acollit aquest cap de setmana previ a Tots Sants un seguit d'activitats relacionades amb la festivitat. Així, aquest dissabte a la tarda ha tingut lloc la Festa de la Castanyada a la plaça Patalín. Hi ha hagut un contacontes per als més petits i una ballada de danses tradicionals, tot acompanyat de castanyes, moniatos i panellets.

Enguany, a més, els Diables de l'Alt Urgell han tornat a organitzar la proposta lúdica 'la sala dels horrors' en tres sessions: divendres, dissabte i aquest dimarts 31 d'octubre (de les nou del vespre fins a la mitjanit). L'activitat té lloc a la sala Sant Domènec. A més, el dimecres 1 de novembre, a les vuit del vespre, s'ha programat la pel·lícula OUIJA als Cinemes Guiu. Aquesta projecció de cinema de terror està organitzada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, a petició del Consell Municipal d'Adolescents.