Quantcast

PRIMERA VICTÒRIA PEL CG PUIGCERDÀ ' Cerdanya, 30-10-17

El CG Puigcerdà ha aconseguit aquest dissabte la primera victòria de la temporada contra el Jaca i ho ha fet a la pista aragonesa, una de les més difícils per puntuar. A la primera volta, els ceretans els van esgarrapar l’únic punt que tenien i en aquesta segona ocasió han pogut decantar el marcador a favor, que ha quedat 4-5.

El Puigcerdà ha jugat les seves millors cartes i ha disputat un partit seriós i efectiu. El capità Bastien Tona ha fet un marcatge especial al seu jugador estrella i màxim anotador de la lliga, el canadenc Martin St Louis, que només ha pogut sumar amb una assistència. Granell ha anotat 2 gols i Morer, Tona i Boronal, els altres tres.

Amb aquesta primera victòria tan esperada, els de la vila es reenganxen a la lluita per la 4a posició i sumen 5 punts, en total. Majadahonda i el FC Barcelona en tenen 6. El Jaca continua amb 11 punts i el Txuri Urdin lídera el grup amb 15 punts.

Aquest di el FC Barcelona visita la pista del Puigcerdà i, en cas de victòria local es podria avançar fins a dues posicions a la classificació.