Quantcast

Verstappen guanya una cursa de bojos a Mèxic. Hamilton, campió del món

Lewis Hamilton ja és tota una llegenda de la Fórmula 1. Són quatre mundials de Fórmula 1 guanyats. No solament es fica al club dels quatre amb Prost i Vettel, sinó que supera llegendes com Niki Lauda, ??Jackie Stewart, Nelson Piquet o el mateix Ayrton Senna, al qual ja va superar en poles al Canadà, sinó que també és el pilot britànic amb més títols mundials.

no obstant això, no va poder fer-se amb la victòria per acabar d'assaborir una temporada que ha estat rodona per a ell, on ha batut tota mena de registres. Un incident amb Sebastian Vettel a la primera volta li va costar una punxada a la roda del darrere i va complicar en gran manera la seva carrera. Sort que l'alemany va sortir perjudicat d'un incident previ amb Verstappen, que li va impedir culminar la seva remuntada i seguir amb vida fins al final.

Una cursa que, tot i els incidents previs i al canvi de panorama que oferia des de l'inici, no va tenir molt misteri. Verstappen va saber liderar de cap a cap la sessió i no va tenir rival per aconseguir la tercera victòria en F1 del seu palmarès. El motor Renault va tornar a ser un fiasco i va provocar els abandonaments tant de Hülkenberg i Sainz, d'una banda; i de Ricciardo i Hartley, de l'altra.

Fernando Alonso, a diferència de la sessió classificatòria, si va poder maquillar el mal resultat de dissabte i va acabar finalment en zona de punts, en desena posició. El mateix Carles no va poder progressar amb el seu Renault i amb el gran treball que va realitzar a Austin.