Quantcast

Puigdemont reapareix i no es dóna per destituït: «Seguirem treballant per un país lliure»

Carles Puigdemont, cessat ahir com a president del Govern català, va realitzar aquest dissabte una crida a la societat catalana perquè facin «oposició democràtica» a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució en una declaració institucional gravada.

Puigdemont s'ha pronunciat en estos termes en una declaració en la qual es podia veure darrere seu unes escales i les banderes catalana i de la Unió Europea. Segons Moncloa, es tracta d'una declaració que està «gravada «a Girona.

«No ens desviem, continuem perseverant», va afirmar Puigdemont, que va manar també un missatge de calma als catalans. «Tinguem paciència, perseverança i perspectiva», ha dit.

Puigdemont ja està cessat, segons el paquet de mesures posades en marxa per l'Executiu en virtut de l'article 155 de la Constitució, pel que no podria fer cap declaració institucional.