Quantcast

Ferran López substituirà Trapero en la prefectura dels Mossos d'Esquadra

El Comissari Superior de Coordinació Territorial dels Mossos d'Esquadra, Ferran López, substituirà al fins ara major dels Mossos, Josep Lluis Trapero, que aquest matí va ser cessat del seu càrrec pel ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, res més assumir les competències autonòmiques de la Conselleria d'Interior de la Generalitat de Catalunya en virtut de l'article 155 de la Constitució.

Segons ha informat el Ministeri de l'Interior en un comunicat, aquest relleu "es realitzarà des de la màxima consideració a l'escalafó "dels Mossos," aplicant d'aquesta manera un criteri de escrupolós respecte a la jerarquia "d'aquest cos policial.

Respectant la jerarquia dels @Mossos , al capdavant de la seva Prefectura estarà Ferran López, actual comissari superior de Coordinació Territorial

& mdash; Ministeri Interior (@interiorgob) 28 octubre 2017

< p>