Quantcast

Rajoy destitueix Puigdemont, dissol el Parlament i convoca eleccions per al 21 de desembre

El Govern d'Espanya va aprovar aquest divendres, en virtut de l'article 155 de la Constitució, el cessament de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat , de tots els seus consellers , del secretari general de la Conselleria d'Interior i del director dels Mossos .

El president del Govern d'Espanya, Mariano Rajoy , va assumir aquest divendres les competències de Carles Puigdemont al capdavant de la Generalitat en virtut del article 155 de la Constitució i, d'acord a aquest instrument, va dissoldre el Parlament de Catalunya i va convocar eleccions autonòmiques per al 21 de desembre per a " no dilatar ni un minut més " la restauració de la legalitat en aquesta comunitat.

Després de la seva compareixença, Mariano Rajoy ha publicat un missatges seu compte Twitter on explica que les mesures adoptades pel govern enfront de desafiament independentista són per "< i> evitar el segrest inadmissible als catalans i furt d'una part del seu territori a la resta d'espanyols "

el Govern adopta mesures per evitar el segrest inadmissible als catalans i furt d'una part del seu territori a la resta d'espanyols

& mdash; Mariano Rajoy Brey (@marianorajoy) 27 octubre 2017