Quantcast

Marsol diu que el comú d'Andorra la Vella no durà al Constitucional les lleis de competències i transferències

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha destacat que el comú no es planteja dur al Tribunal Constitucional les lleis de competències i transferències. En aquest sentit, ha manifestat, en primer lloc, que el comú “políticament va fer el que havia de fer” i, quant al text de competències, ha recordat “el seu acord des de bon començament”, ja que ha afegit que “és un acord polític i els acords polítics s’han de mantenir”.

Pel que fa a les transferències, ha dit que la corporació va fer arribar als consellers generals la seva consideració amb la voluntat que “meditessin i recapacitessin” sobre si havien de votar la llei i ha conclòs que al final l’han aprovat i que ho accepta, tot i que no és el redactat que més convenia a Andorra la Vella, “bàsicament per les valoracions, no tant per la qüestió de fons”; és a dir, per com es valoren qüestions com ara el territori.