Quantcast

Puigdemont reclama una Catalunya "al servei de les persones"

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont , va reclamar "ara més que mai" , després que el Parlament proclamés la independència i donés llum verda per iniciar 1 " procés constituent " , una Catalunya " al servei de les persones " .

"Catalunya és i serà terra de llibertat . al servei de les persones. en els moments difícils i en els moments de celebració. Ara més que mai ", va publicar en català a prop de les 17.00 hores el president autonòmic a través del seu perfil de Twitter.

Aquesta declaració es va produir hora i mitja després que la Cambra autonòmica donés llum verda a la resolució aprovada avui de Junts pel sí i la CUP , en la qual s'insta a la Generalitat a " convocar eleccions constituents un cop acabades totes les fases del procés constituent" .