Quantcast

El taller-dinar 'Dolça Solidaritat' recull 8.160 euros per a programes d'Unicef Andorra

Una setantena de persones han participat, aquest dijous, al segon taller-dinar 'Dolça Solidaritat', organitzat per l'hotel Roc Blanc i la Despensa de l'Emelin en benefici de la campanya #TancaUnicef. Els assistents van gaudir d'un taller de postres i d'un taller de liquiats verds, a més d'assessorament nutricional. Un cop a taula van poder degustar diversos primers plats i les postres que ells mateixos havien preparat en el taller.

Durant la celebració, també es va fer una rifa, amb regals oferts per diversos col·laboradors. En total, entre el taller-dinar i el sorteig es van recaptar 8.160 euros, que es destinaran als programes d'Unicef Andorra.

L'objectiu de la campanya #TancaUnicef és aconseguir que no hi hagi mortalitat infantil, i que tots els infants puguin anar a l'escola i estar protegits contra abusos i explotació, de manera que tinguin tots els drets garantits. Quan això passi, Unicef diu que donarà per acabada la seva tasca, perquè en un «món millor» ja no serà necessària.