Quantcast

Rajoy demana "tranquil·litat" perquè l'Estat de Dret "restaurarà la legalitat"

El president del Govern, Mariano Rajoy , ha demanat aquest divendres " tranquil·litat " després que el Parlament aprovés iniciar un procés constituent cap a la República de Catalunya i va prometre que l'Estat de Dret " restaurarà la legalitat a Catalunya ".

" Demano tranquil·litat a tots els espanyols. l'Estat de Dret restaurarà la legalitat a Catalunya ", va escriure el cap de l'Executiu en el seu compte oficial de Twitter instants després de que conclogués la sessió plenària del Parlament de Catalunya ia escassos minuts que el Senat aprovi l'informe amb les mesures acordades en virtut de l'article 155 de la Constitució.

el Ple del Parlament de Catalunya ha aprovat avui la resolució de Junts pel Sí (JPS) i la CUP que inicia un procés constituent per declarar la independència d'aquesta comunitat per 70 vots a favor, 10 en contra i dos en blanc , si bé els diputats de Ciutadans, PS C i PP es van absentar per no participar en la votació.