Quantcast

Un centre comercial de Madrid ofereix als seus clients enterrar a canvi de diners

Amb motiu de la celebració de Halloween, entre el 27 d'octubre i l'1 de novembre, el centre comercial H2O, a Rivas-Vaciamadrid (Madrid) té preparat un aterridor concurs per gaudir d'aquesta festivitat.

Ser enterrat viu ha estat, al llarg de la història, un dels temors més habituals. No obstant això, aquest Halloween, al Centre Comercial H2O, aquest malson té premi, un gran premi. Sota el lema 'Mor-te tu' el centre ha organitzat un terrorífic concurs en què s'ofereix l'oportunitat que els seus visitants comprovin què tal els queda el «vestit de pi» a canvi, ni més ni menys, de fins a 400 euros.

Es tracta d'un original concurs en què els participants hauran de ser enterrats, literalment, en el cementiri que, per a l'ocasió, s'ha creat a la zona exterior del centre . En total, 10 tombes, amb els seus respectius taüts, seran l'escenari del Gran Enterrament Final en el qual, un sinistre enterrador els donarà sepultura sota l'atenta vigilància del seu seguici de [email protected]

I és que, en aquest cas, ser enterrat té premi: concretament 100 euros; per cada hora que el participant estigui sota terra, fins a un màxim de 400. El luctuós desenllaç tindrà lloc el 31 d'octubre a les 20:00 hores als jardins del Centre Comercial H20.

Gran premi per al més popular del cementiri

El gran premi no podia ser un altre que un viatge a la casa del Comte Dràcula a Transilvània. Els interessats a «descansar en pau» al «cementiri» de l'H2O al Gran Enterrament Final hauran de descarregar l'APP del centre i seleccionar l'opció «Mor-te tu» per a optar al concurs.