Quantcast

QUÈ! apostes | El Sevilla ha de començar a sumar de tres en tres

Nova jornada d'apostes en Què! i ho fem analitzant els pronòstics del dia anterior. Avui no tindrem res per falta de mercat, hi ha un PSG-Niça, però amb unes quotes massa baixes per entrar, així i analitzarem la jornada per tot el cap de setmana.

El pronòstic d'ahir va ser una mala lectura per la meva part, en què portàvem a una jugadora molt irregular com Muguruza, ens va tocar la cara dolenta i va perdre en dos sets.

-Zalguiris Kaunas (HA +11.5) + Muguruza ( Stake 2.5 / 5), fallada. -2.5 uts.

Total del dia -2.5 unitats, deixant el mes en negatiu amb -4.2 uts.

Per avui tenim poc mercat, per la qual cosa no entrarem a res, però deixarem analitzada tota la jornada del cap de setmana, en què es dividiran en quatre apostes i cinc partits de futbol tots:

-Guanya Sevilla, quota 1.61. (Stake 3/5)

Anem amb l'aposta més fort del cap de setmana, el Sevilla arriba en un mal moment de la temporada i ha de guanyar a casa, per donar una alegria a la seva afició, espero no només una victòria, sinó un resultat ampli.

ha perdut els dos últims partits de lliga i l'últim a la Champions, aquest totalment inesperat, si vol estar a dalt a final de temporada ha de començar a sumar de tres en tres. Al davant tindrà un Leganés que està jugant per sobre de les seves possibilitats i que en algun moment haurà de baixar, al Sánchez Pizjuán és un lloc en el qual es pot permetre perdre.

-Guanya Schalke , quota 1.75. (Stake 1.5 / 5)

Dissabte tenim un partit clàssic a Alemanya entre Schalke i Wolfsburg, en el qual ens vam decantar per la victòria del Schalke a casa. En els últims vuit partits que s'han disputats entre aquests dos equips, tots han acabat amb el mateix resultat, victòria del Schalke, no se li dóna bé al Veltins Arena al Wolfsburg, anem a aprofitar-ho.

A més es s'enfronten dos equips que estan en un moment totalment oposat, el Schalke 04 està empatat a punts amb les posicions de Champions League, mentre que el Wolfsburg està fregant el descens.

-Juventus (empat no compta ) + 1X Espanyol, quota 1.86. (Stake 2/5)

Per continuar, anirem amb una combinada que es disputarà entre dissabte i dilluns.

Començarem amb el Juventus, que ha de guanyar per no despenjar-se, està tercer a la Sèrie a i és un equip que està gairebé obligat a ser campió de la lliga italiana amb el projecte econòmic que fa cada any.

l'AC Milan ha tingut un inici de temporada molt dubitatiu i perd partits importants d'una forma no molt difícil, a això se li suma que té la baixa del seu capità i defensa estrella, Leonardo Bonucci. Però San Siro és San Siro, per això ens cobrim amb l'empat no compta.

Haurem d'esperar a dilluns per acabar l'aposta, amb un Espanyol que juga a casa contra el Betis, l'equip català és molt fort a casa i arriba un equip que haurà de creuar Espanya de cap a cap per disputar el partit.

per al Betis no seria cap fracàs perdre avui, després de la ratxa que porta i em costa creure que l'Espanyol no guanyi o empat el partit.

-Guanya Eibar, quota 1.95 (Stake 1/5)

Per finalitzar l'anàlisi de la jornada d'avui, anirem amb la victòria de l'Eibar amb un Stake no molt alt a causa de la incertesa que genera l'Eibar aquest any. L'Eibar està gairebé en descens i està obligat a guanyar el partit. El conjunt basc només ha guanyat dos partits en el que va de temporada i ha de començar a sumar si vol salvar-se a final de temporada.

A això també se li sema que el Llevant ha de fer un viatge bastant llarg a un estadi que no sol ser fàcil com Ipurua.

Aquestes són les apostes per al cap de setmana, control amb el Stake i molta sort a tots.