Quantcast

L'emotiu missatge de Lucas Vázquez a Fran Sol

Fran Sol no ha trigat a rebre els primers missatges de suport de diferents futbolistes, i en especial, dels que van ser els seus companys al planter del Reial Madrid. Un dels que es va unir a aquest missatge de fortalesa va ser Lucas Vázquez.

El davanter gallec va aprofitar l'ocasió quan li van preguntar en zona mixta després de la victòria del Reial Madrid a Fuenlabrada: "M'he assabentat fa poc, i aprofito per enviar-tota la força i tot l'ànim del món. És una trista i mala notícia, tot i que des de petit demostra que és molt fort i tirarà endavant segur "va subratllar Lucas.

Uns altres que van enviar un missatge d'ànim a Fran Sol va ser el seu ex-company Álvaro Morata, i clubs com Lugo, Oviedo i Vila-real, club aquest últim en el qual va militar quan va sortir del planter madridista.