Quantcast

Premis Interiors | La nit del deco à porter

Nascuts amb l'objectiu de celebrar el talent i la creativitat, l'esforç i l'èxit dels grans professionals del sector del disseny i l'interiorisme, tant a Espanya com fora de les nostres fronteres, els Premis Interiors arriben a la seva
tercera edició amb el invariat compromís de premiar els millors de l'any: de joves creatius a professionals consagrats, sense oblidar-nos dels espais més ben projectats, la innovació i la sostenibilitat i, per descomptat, els
professionals més influents.

La moda vesteix la casa, la sofistica, la fa vibrar barrejant tendències, èpoques i estils i per això Interiors va voler reconèixer a creadors que han marcat camí en ambdós terrenys, com el japonès KenzoTakada, aliat decorativament amb la firma francesa Roche Bobois; el tàndem format per Emiliano Salci i Britt Moran en l'influent Dimore Studio; el talent multiforme, gairebé renaixentista, del gran Oscar Tusquets, arquitecte, dissenyador, pintor i escriptor; Pepe Leal, que després els seus començaments en la moda ha arribat a convertir-se, gràcies a aquesta combinació tan valent com prejudicis seva, en un dels grans noms de l'interiorisme a Espanya; Martina Klein i el seu exquisit nou projecte deco, El de Manuela; o la pintora i influencer Lulu Figueroa Domecq.

Resolució del jurat

PREMI TRAJECTÒRIA INTERNACIONAL al japonès KenzoTakada, aliat decorativament amb la firma francesa Roche Bobois, que, com ha assenyalat el jurat, "reinterpreta grafismes i estampats en mobles i objectes";

PREMI DISSENYADOR al tàndem format per Emiliano Salci i Britt Moran en l'influent Dimore Studio, que "creua les fronteres entre art i disseny, moda i arquitectura";

PREMI HONORÍFIC al gran Oscar Tusquets, arquitecte, dissenyador, pintor i escriptor , "prototip de l'artista integral";

PREMI TRAJECTÒRIA NACIONAL a Pepe Lealque, després dels seus començaments a la moda, ha arribat a convertir-se en un dels grans noms de l'interiorisme a Espanya gràcies als seus "espais, sempre amb una gran dosi d'art, elegància i, de vegades, risc";

PREMI EMPRENEDORA a Martina Klein i el seu exquisit nou projecte deco, El de Manuela, "Una aposta pel disseny i la creativitat de petits tallers especialitzats que aposten per la qualitat i per les peces amb història";

PREMI INFLUENCER a la pintora i influencer Lulu Figueroa Domecq, per haver "fet del seu talent una manera de vida".