Quantcast

Madrid aixeca les restriccions d'aparcament aquest dissabte

L'Ajuntament de Manuela Carmena aplicarà aquest dissabte, 28 d'octubre, les mesures contemplades en l'escenari 1 del Protocol de Contaminació, en haver-se registrat una certa millora en els nivells de concentració de diòxid de nitrogen a l'ambient.

Aquest rebaixa en el nivell de prevenció, permetrà que els no residents a la capital, puguin aparcar a la zona SER. Això sí, es mantenen les retricciones en la velocitat màxima permesa en 70 km / ha la M30 i en els accessos de la M40 en tots dos sentits.

Segons recull la normativa del consistori madrileny, es mantindran a més les mesures informatives, sobre la situació mediambiental, i les recomanacions d'actuació. I per descomptat, seguiran actives les recomanacions d'ús del Transport Públic.

L'Ajuntament sol·licitarà al Consorci Regional de Transports que reforci la informació sobre les alternatives al transport públic a la zona metropolitana.

Aquest dissabte 28, vam passar a escenari 1 del # protocolocontaminación : límit de velocitat a 70 km / ha M-30 i accessos. pic.twitter.com/IBH9BppVAz

& mdash; Ajuntament Madrid (@MADRID) 27 octubre 2017

< / p>