Quantcast

Salta des de més de 3.000 metres per celebrar el seu 94 aniversari

Una dona, originària de Williamsport a l'estat de Pennsilvània (Estats Units), va celebrar el seu 94 aniversari amb magnificència; mai millor dit. I és que Elia Campbell va decidir celebrar tan significativa data llançant-se en paracaigudes juntament amb la seva néta i la seva besnéta.

Campbell va predir que a causa de la seva edat, potser «no aguanti un altre any«, i va decidir saltar el diumenge des d'una altura de 3.048 metres. El salt es va produir a l'aeroport regional Hazleton.

La seva néta, Sara Schuelke, i la seva besnéta, Jess Fox, van acompanyar a l'anciana i també van realitzar el salt. Campbell va descriure la caiguda lliure com «una cosa impressionant«, i va assegurar que ho faria de nou. Tota una valenta.

«La caiguda lliure és com 'wow'. El vent és increïble. Va ser increïble i el vaig estimar, ho faria una altra vegada', ha comentat la dona gran en una entrevista.

Schuelke va comentar que la seva àvia havia esperat molt de temps per arribar fins a aquest moment. Per la seva banda, el propietari del club Above the Poconos Skydivers, va dir sorprès que mai no havia vist algú d'aquesta edat saltant en paracaigudes.

El rècord de salt en paracaigudista realitzat per la persona més anciana, tal com informa Excelsior, està en mans de Bryson William Verdun Hayes, de 101 anys, que es va llançar al març d'aquest any des una alçada de més de 4.500 metres, batent tots els rècords.