Quantcast

Antonio Orozco suspèn part de la gira per la mort de la mare del seu fill

Antonio Orozco ha comunicat que suspèn els seus propers concerts a Canàries i Galícia pel mort de Susana Prat , mare del seu únic fill .

Prat, de 44 anys, ha mort després de patir una greu malaltia durant els últims anys.

una de les primeres persones que es s'ha pronunciat al respecte és la seva amiga Mariola Orellana. "Avui que el teu cos ha dit" fins aquí he arribat ", però avui et sento com mai … veig aquesta mirada que tant em perforava l'ànima en cada lloc a on miro .." , compartia la dona d'Antonio Carmona a Instagram, on compartia un emocionant missatge de comiat per Susanna.

Antonio, per la seva banda, no s'ha pronunciat encara i els seus últims missatges en xarxes fan referència a la seva arribada a Canàries abans de ser cancel·lada. No obstant això, Orozco sempre ha mostrat un afecte especial cap a la seva ex parella.

"Jan (el seu fill) va treure de mi la poca vergonya, però és la viva imatge de la seva mare. Ella és un exemple. Jo vull ser com la seva mare , l'estimo, l'adoro, la respecto i tots els dies la miro com el seu fos l'últim minut que la tindré ", confessava el 2012 en una entrevista a El nou dia .

UN nOU COP PER L'ARTISTA

Antoni no travessa un bon moment. A més dels constants rumors sobre la seva mala situació econòmica , el cantant català va patir una pèrdua molt sentida fa tan sols uns mesos. El passat mes de maig va morir el seu amic i productor Xavi Pérez .

Orozco, desolat, va confessar que "el que em va passar va ser molt salvatge , s'estava morint la persona més important de la meva vida " ja que se li va comunicar la mort instants després de guanyar l'última edició de la Veu .