Quantcast

Selena Gómez torna més fort que mai amb 'Wolves'

Selena Gómez torna a l'escena musical després de la seva malaltia més fort que mai. La cantant americana ha tret a la llum la seva recent col·laboració amb el productor Marshmello, Wolves , després de recuperar-se de la seva trasplantament de ronyó .

"Sóc molt conscient que alguns dels meus fans es van adonar que vaig estar mig retirada part de l'estiu i es preguntaven per què no estava promocionant la meva nova música, de la qual estic extremadament orgullosa. Em vaig trobar amb que necessitava fer-me un trasplantament de ronyó per la meva lupus i m'estava recuperant. És el que necessitava fer per la meva salut ". Amb aquestes paraules, Selena Gómez revelava al món que fa un mes que havia rebut un trasplantament i que la donant havia estat la seva gran amiga, França Rasia.

La jove sembla estar recuperant-se favorablement i per això ha decidit tornar a centrar-se en la seva música i la seva carrera.

Wolves va marcar la col·laboració de Gómez amb el DJ i productor Marshemello, amb qui se la pot veure en nombroses publicacions promocionals a Instagram . En la producció també ha format part Andrew Watt, músic que s'amaga rere èxits d'artistes com Kygo, Camila Cabell o Avicii .

Es tracta d' una cançó personal la lletra parla d'un viatge de lluita i superació que resulta molt més atrevida que els anteriors singles de la cantant: Fetish i Bad Liar ; temes que ja porten la xifra de 360 milions de reproduccions en Streaming a Spotify .

El videoclip de arribarà aviat, mentrestant poder-nos veure un avançament que la mateixa Selena ha compartit en els seus xarxes socials.