Quantcast

'2 fast, 2 Furius' L'espectacular persecució d'un nen de 10 anys per part de la policia

Un nen de 10 anys roman sota custòdia policial després d'haver robat un cotxe i ser perseguit a tota velocitat per les carreteres de l'estat d'Ohio (Estats Units).

Fonts policials han confirmat que no era la primera vegada que el menor sostreia un automòbil. Els fets van passar el dijous a la ciutat de Cleveland. La Patrulla de Carreteres va confirmar que la Policia de Westlake començar una perillosa persecució a la carretera Interstatal 90, a l'oest de Cleveland. El menor va aconseguir velocitats de fins a 160 quilòmetres per hora.

El nen va robar el cotxe de casa i la persecució va començar quan es va denunciar el furt del mateix. El noi va conduir fins a l'autopista, i va ser llavors quan les autoritats de l'estat van decidir prendre cartes en l'assumpte. Els agents van intentar detenir-lo en diverses ocasions.

El sergent Tim Hoffman va assegurar que el menor finalment va conduir el cotxe fins a una zona buidada, a poca velocitat, per evadir claus de trànsit, el que li va permetre a dos patrullers bloquejar el vehicle i impedir-li que tornés a la carretera.

Els cossos de seguretat van col.locar les claus en els tres carrilles de l''Ohio Turnpike', el que va fer que el petit lladre abandonés l'autopista.

Quan va ser arrestat, el nen estava molt espantat i nerviós, a més, va colpejar i escopir a un dels agents.

D'acord a la seva declaració, estava avorrit i va decidir agafar el cotxe per fer una passejada.