Quantcast

Així va ser l'amarg debut de Jesús Vallejo amb el Reial Madrid

Jesús Vallejo no oblidarà el seu debut amb el Reial Madrid. Potser per la seva expulsió, que va engegar a rodar la seva correcta i sensacional actuació dins el terreny de joc. Encara que el seu partit ho jutgin més per un error que pels 89 minuts restants de trobada a Fuenlabrada, els madridistes saben de sobres que amb Jesús tenen un central per a la propera dècada.

No obstant això, molts són els motius perquè Zinedine Zidane, primer; i els aficionats al futbol, ??de l'altra, creen en el seu futbol:

Lideratge : Líder en defensa al costat de Nacho davant el Fuenlabrada, Jesús va ser el primer a treure la pilota jugada des del darrere de manera elegant i fina. Una de les seves principals virtuts que ja coneixíem des que va despuntar a Saragossa ia Frankfurt, a més de la seva etapa en la selecció Sub21.

Solidesa : Excepte l'entrada a Milla dura, per darrere i sense pilota que li va costar l'expulsió, a la resta d'accions va estar correcte al tall. Primer a defensar els contraatacs de l'equip de Fuenlabrada i sense cometre errors no forçats que poguessin costar-li un gol al seu equip

Confiança en si mateix : Si per alguna cosa han apostat a Chamartín per Jesús, és per la confiança que té en si mateix, fruit també de la confiança que li ha atorgat el culpable que Vallejo estigui al club blanc, Zinedine Zidane, que va valorar positivament el partit que va realitzar.

Un central jove al comandament d'un dels millors equips del món que va realitzar un partit sensacional en el poc que li van exigir, encara que haurà de corregir els errors de principiant per ser un dels estendards del club madridista, i té tot per ser-ho.