Quantcast

Presentadora vomita en directe després de provar una patata picant

La periodista del Canal 2 de Colorado (Estats Units), Natalie Tysdal, va viure un dels seus pitjors moments professionals després acceptar un nou repte que s'ha posat de moda a Internet.

Aquest desafiament es diu #OneChipChallenge i consisteix a menjar-se una patata feta amb 'carolina reaper', un dels xilis més picants del món. La periodista va intentar superar-ho, però els resultats no van ser els esperats i Tysdal va acabar vomitant en ple directe.

«Quines són les vostres últimes paraules?», va fer broma un dels contertulians abans que tots provessin el producte. No estava molt desencaminat.

Natalie es va aventurar a provar la patata, i immediatament va començar a sentir el picant causant estralls en el seu organisme. La presentadora va intentar mitigar els efectes del picant bevent una mica d'aigua, però va ser pitjor el remei que la malaltia.

«Estan exagerant«, ha etzibat un altre presentador abans de confirmar que «Natali ha vomitat«.