Quantcast

GUILS FONTANERA COMPLEIX 25 ANYS ' Cerdanya, 27-10-17

L’estació d’Esquí nòrdic Guils Fontanera celebra enguany el seu 25è aniversari. Va ser el 1992 que l’estació va obrir les seves primeres pistes amb il·lusió i moltes dificultats. Entre els anys 1998 i 2000, el govern municipal va invertir més de 100 milions de pessetes en millorar l’accés al complex i en la construcció d’un refugi-centre de serveis. Amb el pas dels anys, l'estació ha estat escenari d'importants proves i campionats de Catalunya i d'Espanya de raquetes de neu i d'esquí nòrdic,
campionats universitaris, competicions de trineus amb gossos i dues etapes de la Pirena. I
la celebració de la Marxa Fontanera, durant molts anys. Des de l’estació fan un balanç positiu d’aquests 25 anys d’història i expliquen com, en els últims anys, ha crescut l’interès per practicar també l’activitat de raquetes de neu, que ja representa el 40% de l’activitat de l’estació.

Per celebrar el 25è aniversari, els responsables de l’estació han preparat per aquesta temporada un programa d’activitats, com ara sortides amb raquetes o amb les bicicletes de neu, les Fat Bikes.

En breu, sortirà publicat un llibret amb l'agenda d'aquestes activitats, escrits i un breu repàs de la història del centre. Com a curiositat, aquelles primers temporades dels anys 90, el forfet a Guils Fontanera valia 450 pessetes i un forfet de temporada adult 4.000 pessetes.

Recordem que l'estació d'esquí de Guils Fontanera ja ha posat a la venda el forfet de temporada, amb un descompte del 20% vigent fins el 19 de novembre.

Parlen al vídeo: JOSEP MARTÍNEZ, DIRECTOR GUILS FONTANERA