Quantcast

El Consell Andorrà de l'Esport tria els millors esportistes de l'any que s'anunciaran en la Nit de l'esport

El Consell Andorrà de l’Esport s’ha reunit, aquest dijous, per triar els millors esportistes de l’any 2017 que seran anunciats en la Nit de l’esport, el proper 4 de desembre. La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, acompanyada del secretari d’Estat d’Esports, Jordi Beal, ha presidit el Consell Andorrà de l’Esport, que ha comptat amb la participació de representants del ministeri d’Educació, dels comuns, del Comitè Olímpic Andorrà, de les federacions esportives olímpiques, de les federacions no olímpiques, de les entitats esportives no federades, i de l’EFPEM, a més d’un esportista designat per la secretaria d’Estat d’Esports, i del secretari.

En la reunió s’han escollit els millors esportistes de l’any masculins i femenins d’estiu i d’hivern, els millors esportistes de la categoria Promesa i també els millors equips. A més, el Consell Andorrà de l’Esport ha acordat quins seran els reconeixements que es faran durant la Nit de l’esport.

D’altra banda, Gelabert i Beal han aprofitat la reunió per explicar als membres del Consell Andorrà de l’Esport la transformació que patirà l’organisme amb l’aprovació de la futura llei de l’esport que s’entrarà a tràmit parlamentari properament.