Quantcast

Un club anglès somiava amb la cessió de Diego Costa

Va acabar l'estiu i Diego Costa va complir el seu somni: tornar al Atlètic de Madrid . El davanter hispanobrasiler abandonava Londres per posar rumb a Madrid. No obstant això, l'equip del Cholo Simeone no pot inscriure jugadors fins al proper mercat d'hivern per una sanció de la FIFA .

Es va especular que el jugador aniria cedit a algun equip per no perdre el ritme de la competició. Finalment es va quedar en Atlètic de Madrid on s'entrena sense descans per arribar a to.

Molts equips es van interessar per la cessió del davanter fins a Nadal. Fins i tot un va arribar a reservar-li el dorsal. El Everton , equip de la Premier League , ja tenia el dorsal 19 guardat per Diego Costa .

El conjunt anglès va impedir que el el croat Nikola Vlasic , fitxat aquest estiu, agafés el dorsal que en teoria era per a Costa i va haver de quedar-se amb el 27.
"Volia el nombre 8, però el té Ross Barkley, i el 19 ho estaven salvant per a Diego Costa. el 27 estava lliure i va ser el que vaig triar ", va explicar el jugador a Sky Sports.

el final de la història ja la coneixem. Diego Costa va tornar a casa seva, on va mostrar ser un davanter letal dins l'àrea.