Quantcast

Rozalén, Iván Ferreiro y Pablo López colaborarán con Raphael en 'Cómplices' de Mahou

Raphael s'iniciarà la segona gira de Còmplices de Mahou el proper dilluns 30 d'octubre, en aquesta ocasió i per primera vegada, acompanyat per artistes com són Rozalén , Iván Ferreiro i Pau López.

El consagrat artista oferirà un concert que generarà un major clima de complicitat ja que serà la primera vegada que Raphael es pugi a l'escenari acompanyat dels autors del seu disc, Infinits Balls.

Còmplices surt a la carretera per segona vegada per recórrer sis ciutats espanyoles i oferir nou concerts únics amb 17 grans artistes en ciutats com Madrid, Oviedo, Gijón, Salamanca, Lleó i Valladolid.

Es tracta d'un dels projectes més ambiciosos de la marca. A través del mateix, Mahou busca reafirmar el seu compromís amb la cultura i l'oci innovador, i realçar l'essència dels concerts propers i la complicitat entre el públic i l'artista.

Amaral , Dani Martín , Leiva , Nacho Vegas , Jorge Drexler , Lleó Benavente , Carla Morrison , Rayden , Sidecars , Fuel Fandango , DePedro i Viva Suècia són els encarregats d'oferir al públic una experiència musical única i inoblidable.

Últims concerts de la II Gira de els Còmplices de Mahou:

28 de novembre – Sala Sol – MADRID – Rayden i Viva Suècia

30 de novembre – Galileu – MADRID – Jorge Drexler i DePedro

entrades a la venda a Ticketmaster el 30 d'octubre a les 10 hores.