Quantcast

Franz Ferdinand presentará 'Always Ascending' en España en marzo de 2018

Els escocesos Franz Ferdinand publicaran el seu nou àlbum, Always Ascending , el proper 9 de febrer de 2018 i per celebrar-ho, la banda ha anunciat un concert molt especial al nostre país. Serà el dissabte 17 març 2018 a la sala La Riviera de Madrid , ocasió en la qual a més de presentar-nos el seu últim treball, repassaran els grans èxits de la seva trajectòria. < / p>

Aquest nou xou de Franz Ferdinand a Madrid serà el segon de la cèlebre banda de Glasgow en menys d'un any, ja que van exercir de cap de cartell en l'última edició del Dcode Fest, celebrat al setembre, esdeveniment on van ser una de les màximes atraccions.

Always Ascending , cinquè treball en el catàleg de Alex Kapranos, Bob Hardy, Paul Thomson, Julian Corrie i Dino Bardot , va ser gravat en els estudis RAK de Londres i en Motorbass de Paris amb l'ajuda del productor Philippe Zdar , col·laborador previ de Phoenix i The Beastie Boys. Com a resultat podrem escoltar una producció nova i fresca, evolució que ja es nota en el primer single.

Els escocesos han estat nominats en nombroses ocasions als premis Grammy i han estat guardonats amb dos Brit Awards i el prestigiós premi Mercury al millor disc de l'any per la crítica britànica pel seu àlbum de debut, l'homònim Franz Ferdinand (2004).

Les entrades per al seu concert es posaran a la venda el divendres 3 de novembre a partir de les 9 hores en els punts consignats en el web oficial de la promotora Live Nation i Ticketmaster, que habilitarà a més a través d'aquesta pàgina una prevenda exclusiva un dia abans, a la mateixa hora.

Always Ascending està ja disponible en pre-order en plataformes digitals. Així mateix, es podrà adquirir de forma física en CD, vinil, i casette edició limitada en DomMart.