Quantcast

Puigdemont revelarà aquesta tarda al Parlament el seu full de ruta

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, compareixerà aquesta tarda al Parlament per aclarir el seu full de ruta, tal com la presidenta de la cambra, Carmen Forcadell, està informant als grups parlamentaris.

De seguir el guió previst, el cap del Govern explicarà si el seu objectiu és seguir amb el desafiament i proclamar la independència de Catalunya o si, per contra, la seva intenció és dissoldre el Parlament i convocar eleccions anticipades. La data prevista seria el 20 de desembre.

PLE SEGUEIX ENDAVANT

Els dubtes sobre si es manté aquesta sessió parlamentària han sorgit davant la possibilitat que un anunci de Puigdemont que convoca eleccions autonòmiques comporti la dissolució de la Cambra autonòmica i no tingui lloc amb això el Ple sobre l'aplicació del 155.

no obstant això, tot està pendent d'una convocatòria que el president de la Generalitat havia anunciat a les 13.30 hores, després a les 14.30 hores, posteriorment va suspendre i finalment va anunciar per a un moment sense concretar al llarg de la tarda.