Quantcast

Els estudiants independentistes comencen a acampar davant la porta la Generalitat

Milers d'universitaris a favor de la independència s'han manifestat al llarg del matí a Barcelona de forma pacífica.

La protesta, que ha demanat que se suspengui la aplicació del 155, la alliberament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart i la proclamació de la república de Catalunya, ha finalitzat a la porta del Palau de la Generalitat .

Segons recull el Periódico, el portaveu Universitats per la República , Jordi Vives , ha afirmat en iniciar la marxa que "no acceptaran una convocatòria d'eleccions autonòmiques perquè s'ha de proclamar una república catalana ja en base als resultats del referèndum de l'1-O ".

Milers d'estidiants Davant de Palau crdant contra el @Pdemocratacat i el @govern esperant Compareixença de @KRLS . (Via @MonDiari ) pic.twitter .com / SaSHPEsPU7

& mdash; Jordi Borràs (@jordiborras) 26 octubre 2017

< p>

< p> Els estudiants s'han mantingut a la porta de la Generalitat durant gairebé una hora i diversos d'ells han acampat allà. Al costat de missatges que advocaven per la lluita de la classe obrera com a única via per proclamar la república, van ser diverses les pancartes que advocaven per un moviment similar al que es va viure a la porta del Sol amb el 15-M.

PUIGDEMONT, TRAÏDOR

d'altra banda, ARRAN -organització juvenil de la CUP- s'ha pronunciat aquest matí en xarxes socials, criticant l'actuació de Puigdemont i titllant de traïdor .

& # 128.073; traidors & # 128.072; https://t.co/kAoiGjWGN0

& mdash; Arran # RepúblicaARA (@Arran_jovent) 26 octubre 2017