Quantcast

FITXATGES | Els 5 grans fracassos del passat mercat

Al llarg del mercat de fitxatges es produeix un gran nombre de traspassos, però no tots surten bé, males adaptacions, incursió de jugadors del planter dels equips als quals arribes i un gran nombre de motius que poden produir aquests casos. < / p>

A continuació, des de Què! analitzem els cinc fitxatges que han fracassat del mercat de fitxatges d'aquest estiu:

-Sandro Ramírez (Everton)

Un dels jugadors amb més cartell del panorama espanyol de la temporada passada, després de la gran temporada que va quallar en el Màlaga. Es va parlar de fitxatges estrella com Reial Madrid i Atlètic de Madrid, però finalment el canari va triar la Premier League i va triar l'Everton per continuar la seva carrera.

Va ??començar il·lusionant en pretemporada, amb gols i il·lusió, però conforme va ser avançant perdre la titularitat, fins al punt en què Koeman no ho prenia ni com a alternativa. El del planter Calvert-Lewin s'ha fet un lloc en l'onze, però Koeman ha estat destituït, veurem com avança la situació del canari.

-Oxlade Chamberlain (Liverpool)

va ser un dels fitxatges d'última hora del mercat, arribant al Liverpool quan semblava que el tenia fet amb el Chelsea, però l'internacional anglès sabia al que venia i sabia que tenia per davant a Coutinho, Mané i Firminho, al qual ara també s'ha unit també Salah fent una gran temporada.

Veurem com avança la temporada i si Klopp decideix donar-li una oportunitat a l'ex de l'Arsenal en l'onze titular.

< b> -Mattia de Sciglio (Juventus)

Dani Alves va agafar un vol rumb París i es va quedar un gran buit al lateral dret del finalista de Champions, qui millor per substituir-que el lateral dret de la selecció italiana, Mattia de Sciglio, sobre el paper tot semblava perfecte, però no ha estat així.

Mattia de Sciglio no ha pogut ser el Subst uto del brasiler, no acaba de convèncer Allegri, al que a més se li ha sumat una lesió. Veurem que fa De Sciglio per remuntar.

-Joao Cancelo (Inter de Milà)

Es va anar plorant de Mestalla, sent gairebé un ídol per a l'afició a la recerca d'un nou repte com l'Inter de Milà, però ara sembla que està a la rampa de sortida només uns mesos després de produir el seu fitxatge.

Caldrà veure com es resol el cas del jugador portuguès en la capital de Llombardia.

-Stefan Joveti? (Mònaco)

Un cartell impressionant després de la seva cessió al Sevilla i diversos pretendents amb renom per al jugador montenegrí , va triar el Mònaco per continuar la seva carrera i, de moment, són molt pocs minuts els que suma amb la samarreta blanca i vermella.

Joveti? és un rodamón del futbol, ??veurem si opta per un canvi de club per resoldre aquesta situació o vol donar la volta a la truita en el conjunt monegasc.