Quantcast

L'ala dura del "Procés" es mostra molt crític amb la decisió de Puigdemont.

El diputat d'ERC Gabriel Rufián i l'exportaveu de la CUP al Parlament de Catalunya Antonio Baños, són dues de les veus que han carregat amb cruesa a l'anunci encara no oficialitzats, de la convocatòria d'eleccions que el president de la Generalitat , Carles Puigdemont, podria anunciar a les 13.30 hores.

a través dels seus perfils de Twitter, els dos independentistes han criticat la hipotètica decisió final de Puigdemont per evitar la intervenció de l'autonomia catalana per mitjà de l'article 155 de la Constitució.

Com era d'esperar, i un cop més fent ús del joc de paraules, el diputat d'ERC, Gabriel Rufián, ha denunciat la rendició del Govern que es ven, diu, per 155 monedes de plata. En una clara al·lusió a com l'apòstol traïdor Judes Iscariot va vendre a Jesucrist per 30 monedes de plata.

155 monedes de plata.
Gabriel Rufián (@gabrielrufian) 26 d'octubre de 2017

També el diputat d'ERC, Jordi Orobitg, ha mostrat el seu enuig en un tuit.

Trist, avergonyit, indignat … Catalunya no s'ho mereix AIXÒ
Jordi Orobitg i Solé (@Jordi_Orobitg) 26 octubre 2017

Les organitzacions independentistes que han acompanyat a Puigdemont durant tota la croada secessionista també estan mostrant la seva condemna a una possible retirada de la declaració d'independència, i així Adrià Alsina, de l'ANC, el titlla de frau.

frau. Frau. Fraud.
Adrià Alsina Leal (@AdriaAlsina) 26 octubre de 2017

També l'organització juvenil independentista, ARRAN, denuncia que es tracta d'un arravatament al mandat constitucional, però adverteix que són un poble mobilitzat que exigirà la independència.

& # 128.308; No defallim, tenim 1 tresor que ELLS no tinença: 1 poble mobilitzat que s'a autodeterminat i exigirà la # RepúblicaARA! & # 9994;
Arran # RepúblicaARA (@Arran_jovent) 26 octubre de 2017

L'ex portaveu de la CUP, Antonio Baños, ha lamentat en un tuit que es carreguin en els despatxos, el mandat del carrer. "A tots els que es van partir la cara i han posat hores i cor a la república l'1-O ens han robat en un despatx que havia guanyat a les urnes", va intervenir l'exportaveu de la CUP, lamentant tàcitament que un acord polític ha prevalgut sobre el resultat del referèndum de l'1 d'octubre.

a tots ls que es van partir l cara i han posat hores i cor a la república l'1-O
Ens han robat en un despatx el guanyat a les urnes
Antonio Baños (@antoniobanos_) 26 octubre 2017