Quantcast

L'ALT PIRINEU DONA SUPORT A L'ESCOLA CATALANA ' Pirineus, 26-10-17

Centenars de persones han sortit aquest dimecres a la tarda i al vespre al carrer en diverses poblacions de l'Alt Pirineu per tal de donar suport al model educatiu de l'escola catalana. D'aquesta manera, la ciutadania ha volgut respondre als atacs que ha rebut recentment la institució, que ha estat acusada d'adoctrinar als infants en contra d'Espanya. També s'ha mostrar el total rebuig a una possible intervenció de l'escola catalana, en cas que s'apliqui efectivament l'article 155 de la Constitució espanyola.

A Tremp la concentració s'ha fet més tard, a dos quarts de nou del vespre. Prop de 150 persones s'han concentrat davant de l'ajuntament i un grup de docents de la comarca ha llegit un manifest a favor de l'escola catalana.

A Puigcerdà, mentrestant, més d'un centenar de persones s'han concentrat a la plaça de l'ajuntament, amb pancartes a favor de l'educació catalana i en contra de la seva intervenció. Allà, igual que a la resta de poblacions, un grup de docents ha llegit un manifest.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, MEMBRE COMITÈ SUPORT ESCOLA LA SEU – MANEL RIUS, PROFESSOR A TREMP