Quantcast

INCÒGNITA SOBRE EL FUTUR PARLAMENTARI DE BATALLA ' Alt Urgell, 26-10-17

L'alcalde de la Seu d'Urgell i diputat de Junts pel sí, Albert Batalla, podria renunciar a la seva acta de diputat i donar-se de baixa del PDeCAT. Ell mateix ha anunciat la voluntat de fer-ho aquest dijous al matí a través d'una piulada a tuiter, quan s'ha sabut que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, tenia la voluntat de dissoldre el Parlament i convocar eleccions autonòmiques. Batalla també ha deixat fixat un tuit fet durant una visita de Puigdemont a la Seu, on li agraïa la feina feta al Pirineu. D'aquesta manera, responia al fet que el president renunciés a aixecar la suspensió de la independència i optés per mantenir-se en la legalitat espanyola. Hores després, però, la situació ha fet un gir de 180 graus i, finalment, serà el Parlament qui en les properes hores decideixi si aixeca o no la suspensió de la independència. Tot plegat es farà en un ple que ja ha començat aquest dijous a la tarda i al qual Batalla hi ha assistit com a diputat de Junts pel Sí. De moment, l'alcalde i diputat a declinat fer declaracions als mitjans de comunicació.