Quantcast

BAIXA EL NOMBRE D'ESTUDIANTS A L'EOI ' Alt Urgell, 26-10-17

L'Escola Oficial d'Idiomes de la Seu d'Urgell ha donat aquest dimecres al vespre el tret de sortida al curs 2017-2018. Ho ha fet amb la conferència 'Babel: elogi de la paraula', impartida per Pep Miñambres. Tot i que la matrícula encara està oberta, enguany l'escola de la Seu i els centres associats de Sort i Puigcerdà compten ja amb 270 alumnes. Aquesta, de moment, és una xifra inferior a la de l'any passat.

Enguany, l'escola oferirà cinc nivells d'anglès i francès a la Seu, i com de costum, alternarà cursos d'altres nivells a Sort i a Puigcerdà. Pel que fa a la conferència inaugural, Miñambres ha parlat de l'origen de les llengües, a partir del mite de la Torre de Babel, ha explicat per què es va aficionar a les llengues, i ha lloat el seu pas, durant sis anys per l'Escola Oficial d'Idiomes.

Parlen al vídeo: MERCÈ SOLANELLES, DIRECTORA EOI LA SEU