Quantcast

L'EXPOSICIÓ 'REIVINDICACIÓ' VISITA EL MUSEU CERDÀ ' Cerdanya, 26-10-17

El Museu Cerdà de Puigcerdà acull aquests dies l’exposició ‘Reivindicació’ de l’artista barcelonina Mer Matalonga. La mostra recull un total de 20 pintures on l’autora ha volgut reivindicar la igualtat de la dona en la societat mitjançant maniquins que son l'objecte del seus quadres. Segons Matalonga, les dones maniquí romanen en silenci però tenen molt a dir.

La majoria de les obres, de colors vius i on predomina els roses i els malves, mesuren 1 metre de llarg per 50 cm d’ample.

Mer Matalonga és Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i també ha estudiat a la Llotja d’Arts i Oficis de la capital catalana. Ha exposat en diverses localitat de Catalunya i també a altres ciutats de l’estat espanyol com Terol, Osca o Sevilla.

L’exposició es va inaugurar el passat 7 d’octubre i es podrà visitar a la primera planta del museu Cerdà fins aquest diumenge 29 d’octubre.