Quantcast

El 'veroño' porta entre cinc i 10 graus més del normal a gairebé tot Espanya

La predicció de la Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), recollida per Servimedia, indica que el 'veroño' portarà avui un ascens de temperatures a l'interior de la meitat est peninsular < / b>, gran part de la resta de Andalusia , Canàries , Menorca i l'est de Mallorca .

els principals pujades en els termòmetres es produiran a Lleida (quatre graus més respecte d'aquest dimarts) i Castelló de la Plana , Girona , Terol i Saragossa (tres graus més).

La capitals més caloroses del dia seran Badajoz (30ºC ); Bilbao , Santa Cruz de Tenerife i Sevilla (29), i Almeria , Còrdova , Huelva i Les Palmes de Gran Canària (28), mentre que farà més fred a Osca i Santander (21), Tarragona (22) i La Corunya , Àvila , Lleó , Logronyo , Madrid i Màlaga , a més de Ceuta i Melilla (23).

Les anomalies tèrmiques seran de cinc a 10 graus més del normal en bona part de la península excepte en mitjanies de Tenerife , la Serralada Cantàbrica , Pirineus i punts del Sistema Central i les serres orientals de Andalusia (de 10 a 15 graus més), així com la costa, l'oest de Andalusia , la vall del Ebre i Balears , que tindran temperatures més normals.

Aquest dimecres continuarà la situació d'estabilitat atmosfèrica i predominarà el cel assolellat o poc ennuvolat a tot el país. No obstant això, s'esperen intervals de núvols baixos a la primera meitat del dia a l'àrea del Estret i Melilla , i alguns núvols alts disperses a la península, així com boires matinals en punts del litoral mediterrani i el Estret , i possibles calitges a Canàries .

Finalment, bufaran vents de component est a Canàries i el litoral andalús, amb intervals de fort en el Estret .

# Buenosdías < / a>. Pots consultar la predicció oficial de #AEMET per avui (i els propers dies), en https://t.co/V20ffiRL52 pic.twitter.com/JC4iwSyYR1

& mdash; AEMET (@AEMET_Esp) 25 octubre 2017