Quantcast

Florentino, a Dani Alves: "Vas haver de jugar al Reial Madrid"

Florentino Pérez, president del Reial Madrid, ha revelat la conversa que va tenir amb Dani Alves, actualment jugador del PSG, als passadissos dels premis FIFA The Best dilluns passat.

Dani Alves va ser triat el lateral dret en l'XI ideal i Florentino li va dir personalment que va haver de jugar en el Reial Madrid . Dani Alves, amb un to simpàtic i agradable, li va dir que no el va anomenar .

Els rumors sobre el seu fitxatge pel club blanc eren més que certes. El mateix Alves ha reconegut que el tenia "tot fet" amb el Madrid però finalment se'n va anar al Barcelona a canvi de 30 milions. "Mai he amagat el fet que pràcticament tot estava fet amb el Madrid, però per sort pot anar al Barça en el seu lloc", va dir el jugador brasiler en 2016.

La relació de Dani Alves amb el Santiago Bernabéu ha estat una de les més tenses quan el jugador era al club culer. Després el seu fitxatge el 2008 fins a la seva adéu al 2016, el brasiler sempre ha estat en el punt de mira de l'afició merengue.

Dani Alves mai s'ha tallat la llengua davant dels micròfons i ha estat molt crític amb el Reial Madrid i fins amb el propi FC Barcelona. Després de la gran victòria collida a la capital per 0-4 davant els blancs, el jugador va afirmar que el problema de Ronaldo és que és massa personatge .

"Segueixo veient Cristiano com un jugador amb molta qualitat. Potser aquest és el problema, de ser massa personatge . quan ets massa protagonista, quan es guanyi sempre es parlarà de tu, i quan es perd t'ho has de fumar i menjar tot perquè ho van a enfocar en tu. Si no guanyes, és culpa teva ", va declarar Dani Alves després del partit el 2015.

el 2017 Dani Alves segueix atiant al club blanc. En una entrevista al diari ABC, el jugador afirmava que el "Madrid de Mourinho no sabia perdre i jugava de manera bruta.

L'exblaugrana se sent afortunat d'haver viscut la millor època de l'FC Barcelona. "el club encara està en la meva sang" ha assenyalat en una entrevista del Mundo Deportivo. Per a molts culers ha estat el millor lateral dret de la història blaugrana. Després del seu pas triomfal, Dani Alves va criticar a la junta de Bartomeu de "no tenir ni idea de com tractar als seus futbolistes" i de ser "uns falsos i desagraïts" .

i és que Dani Alves no ha tingut pèls a la llengua davant de els micròfons i les càmeres. Potser, aquesta va ser una de les claus perquè el brasiler no fitxés pel Reial Madrid, però, l'actual jugador del PSG guarda molt bon record de la seva etapa com a culer.