Quantcast

Comença la visita pastoral de l'arquebisbe Vives a Sant Julià de Lòria

Aquest diumenge ha començat la visita pastoral de l'arquebisbe-bisbe d'Urgell i copríncep, Joan-Enric Vives i Sicília, a la parròquia de Sant Julià de Lòria.

Mn. Pepe Chisvert, rector de Sant Julià, va donar la benvinguda al bisbe tot recordant que Sant Julià sempre ha estat terra d'acolliment i porta d'entrada al país. Tot seguit va enumerar les accions pastorals que són punts forts a Sant Julià:

1. Una Església oberta durant tot el dia

2. Un bon equip de cristians compromesos en la vida parroquial

3. Importància de la catequesi d'infants, uns 250 aquest curs

4. L'organització del Festival de música cristiana, Canòlich Music Festival

5. La tasca de Càritas parroquial amb una 30 de voluntaris i la col.laboració dels veïns

Vives aprofitarà aquesta estada a Sant Julià de Lòria per estrènyer els “lligams de coneixença dels diferents col·lectius de la parròquia”, tal com posen en relleu des del Bisbat. Així, mantindrà trobades amb els consells parroquial i de Càritas, l'equip de catequistes, de lectores i escolans, i també amb els responsables de les diferents escoles, de la llar de jubilats, de les instal·lacions de salut i de lleure. Visitarà als malalts de la parròquia que ho demanin i mantindrà una trobada amb els capellans del país.

El dimarts 31 d'octubre serà rebut a la casa comuna pels membres de la corporació municipal encapçalats pels cònsols. El dia 1 de novembre, coincidint amb la festa de Tots Sants, presidirà la missa solemne a les 11.30 hores, i després s'oferirà coca i vi de germanor.