Quantcast

Reial Madrid-CSKA: seguiment a Sergio Rodríguez i Luka Doncic

Sergio Rodríguez

El canari sortiria d'inici i seria l'encarregat de pujar la bola. En el joc ofensiu, va tenir poca participació i va fallar el seu primer llançament en el 8:29 del primer quart. La seva primera cistella va aprofitant molt bé els bloquejos i tenint un tir de tres clar.

En el segon quart va entrar a falta de sis minuts. La sinergia amb Hunter , excompanys al Reial Madrid, el va portar a sumar el seu cinquè punt. Tot i la pèrdua en la possessió anterior, i es va redimir amb un gran triple. En defensa va tenir alguns problemes, ja que Taylor va buscar el pal baix per treure superioritat. Finalment, va fallar un triple i va donar una passada a Hines que va transformar en cistella.

A la represa, no va disputar ni un sol minut en el tercer quart per disputar els minuts finals i donar l'espurna que l'equip necessitava. Al principi la bola la va començar a pastar De Colo. Abans de ser canviat, va donar una assistència a Hines.

Luka Doncic

L'eslovè, per la seva banda, va tenir un gran paper en defensa en els primers minuts. Encarregat de tancar la zona, va tenir alguns problemes per l'altura. No obstant això en atac, aconsegueix treure un triple marca de la casa a escassos segons d'acabar la possessió. Minuts després i després de fallar un triple, fozó un dos més un. A més, les transicions de Doncic van ser molt efectives per treure punts fàcils. Abans que li traguessin la segona falta, ho van canviar.

En el segon quart va entrar a falta de 4:30. La lluita de l'eslovè va ser molt bona, tant en atac com en defensa. La polivalència del jugador del Madrid és notable i va jugar tant de '1' pujant la bola, com de '3'. Els tirs lliures van ser importants perquè sumés punts i va tancar el quart amb una assistència a Taylor.

A diferència del Chacho, va jugar de titular en el tercer quart. Va intentar fer i proposar jugades en atac però no va estar del tot fi, fins al punt de desesperar-se per algunes decisions arbitrals. Una reacció després de queixar per una falta li va suposar una tècnica . Va seure a escassos segons d'acabar el quart.

En el temps decisiu, va entrar per Rudy. En atac va sumar gràcies als tirs lliures i va mantenir intensitat en defensa. Al pal forçaria coses a Higgins.