Quantcast

L'inquietant pub embruixat que té aterrida a una població al Regne Unit

Es recorden de 'El fantasma de Canterbury'?

Doncs sembla ser que en realitat existeix. Els amos d'un pub d'aquesta localitat al Regne Unit estan tremendament preocupats després de descobrir les inquietants imatges que han captat les càmeres de seguretat del seu local. Les imatges estan atemorint als parroquians del pub The Tylers Kiln que sospiten que el bar pot estar embruixat.

En la gravació es pot observar com algunes cadires es mouen de forma misteriosa, portes que s'obren soles i un para-sol que es desplega sense tocar-lo ningú… A més, alguns testimonis asseguren haver vist llums que s'encenen misteriosament i gots que cauen dels seus prestatges.

La por és tal que un grup de parapsicòlegs està disposat a obrir una investigació. Alliester Collins, propietari del local, va començar a registrar els incidents des del passat 4 d'agost i assegura que “sempre ha sentit històries sobre que el seu pub està embruixat”.