Quantcast

NBA: el Big Three d'Oklahoma comença a fer por

Toronto Raptors 117-100 Chicago Bulls

Els candienses van aprofitar els problemes interns en els Bulls per alçar-se amb una victòria còmoda. Tot i que DeRozan, Lowry i Ibaka no van estar encertats, Valanciunas va fer un pas endavant per assegurar la primera victòria de l'equip davant un dels pitjors conjunts de la lliga.

< b> Oklahoma City Thunder 105-84 New York Knicks

Els Thunder estan cridats a fer grans coses i aquesta matinada van donar un gran pas. Els tres jugadors importants, Paul George, Carmelo Anthony, i l'MVP de la temporada passada, Russell Westbrook, es van entendre força bé per alçar-se amb la victòria davant uns Knicks en què Porzingis va estar molt sol. 28 punts per a George, 22 per a Carmelo i triple doble per Westbrook . Pel que fa a la representació espanyola. Willy Hernangómez només va jugar tres minuts per anotar tres punts i Abrines va fer el mateix després d'anotar tan sols un dels cinc triples de què va disposar.

Els Angeles Lakers 92 -108 los Angeles Clippers

tot i els canvis i moviments de mercat, els de púrpura i or segueixen sent inferiors als Clippers, especialment en la defensa i el rebot, aspecte que hauran de millorar bastant els homes de Luke Walton, i és que entre DeAndre Jordan i Blake Griffin van capturar 38 rebots . Lonzo Ball va tenir un debut discret en la mitja hora que va estar en pista.