Quantcast

On i com seguir la cerimònia dels Premis Princesa d'Astúries?

RTVE retransmetrà aquest divendres en directe, a partir de les 18.00 hores des del Teatre Campoamor d'Oviedo, la cerimònia de lliurament dels Premis Princesa d'Astúries.

La gala es podrà seguir per La 1, Canal 24 Hores, TVE Internacional, ràdio 5 i RTVE.es, amb la narració d'Alejandro Reg en televisió i de Tete Bonilla, de RTVE Astúries, a la ràdio.

la informació es completarà en els telenotícies, que connectaran amb els moments més destacats de la jornada de divendres. A més, el 'Telediario 2', amb Ana Blanco, es realitzarà des d'Oviedo.

La Fundació Princesa d'Astúries premia el 2017 a William Kentridge (Arts); Les Luthiers (Comunicació i Humanitats); Hispanic Society of America (Cooperació Internacional); els All Blacks (Esports); Karen Armstrong (Ciències Socials); Adam Zagajewski (Lletres); Rainer Weiss, Kip S. Thorne, Barry C. Barish i la Col·laboració Científica Lligo (Investigació Científica i Tècnica), i la Unió Europea (Concòrdia).

A més, per primera vegada en la història, l a cerimònia també es podrà seguir en directe a través del compte oficial de Twitter de la Fundació Princesa d'Astúries, que el retransmetrà via streaming de forma gratuïta. Els 'piuladors' podran realitzar els seus comentaris al marge dret de la pantalla.