Quantcast

Els catalans comencen a retirar diners del banc animats per ANC i Òmnium

Encara que sembli difícil de creure, l'Assemblea Nacional Catalana i `Òmnium Cultural han convidat a treure diners dels 5 principals bancs catalans entre les 8h i les 9h del matí d'aquest divendres 20 d'octubre, com a via per reclamar la posada en llibertat dels seus números u, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, que es troben a la presó des d'inicis de setmana, per un delicte de sedició.

en la seva crida a la retirada d'efectiu, a més insten da a la gent a mostrar el seu desacord a Sabadell o Caixabank per traslladar la seva seu fora de Catalunya.

Demà, PRIORITÀRIAMENT de 8 a 9 h, ves a un dels 5 Principals Bancs i retira la QUANTITAT que vulguis en efectiu. Són a els teus diners! pic.twitter.com/TqQUESFOZJ

& mdash; Assemblea Nacional (@assemblea) 19 octubre 2017

< div>

Davant la "sorprenent anomenada", Luis Garicano, responsable d'Economia de Ciutadans, ha anomenat "imbècils" als quals secundin aquesta crida, que assegura, només pot portar a la destrucció dels seus propis estalvis.

No es pot imaginar major bomberada d'intentar arruïnar-se, destruir els seus propis estalvis. Imbècils és el més suau que se m'acut https://t.co/BGQaI8MLav

& mdash; Luis Garicano (@lugaricano) 19 octubre 2017

< p>