Quantcast

Novetats Carminha, Viva Suècia o Amatria protagonitzen els llançaments de la setmana

Amatria – Algaravia (LP, Vanana Records)

Caient en la redundància, Algaravia és alegria desmesurada; mixtura i bogeria a parts iguals amb resultat immillorable. El nou de Amatria té ritme, té harmonia i té tot per triomfar. Ho diem nosaltres, ho diu ell i ho diu la seva mare a Encaixa, segon tall del disc que va fer de tercer avançament.

En Algaravia Joni mostra la seva cara més desenfadada; s'atreveix a tot i amb tot; se'l veu còmode i confiat. Va a triomfar. Aquest disc compta amb més de dos i de tres hits made in Amatria. En el seu treball anterior ja va intentar fabricar un, en aquest ho ha aconseguit per partida múltiple.

En resum, és un treball rodó i el cercle el tanca una tremenda versió de Lluita de gegants . Cal estar trastornat per fer això amb un tema d'Antonio Vega. Mola.

VIVA SUÈCIA – Gairebé tot (SINGLE, Subterfuge Records)

Són el millor grup del moment. Ho saben fins i tot en el punt més septentrional del continent. Després de rebentar el panorama alternatiu nacional amb Altres principis fonamentals , Viva Suècia crida a les portes del cel amb un nou single doble digne de lloança.

De moment només coneixem gairebé tot , primer dels dos temes. El single es coneixerà al complet el proper 27 d'octubre; es publicarà en un 7 '' especial i també s'inclourà en la reedició del seu segon àlbum.

Tot profeta fa mesos que anuncia el seu èxit. Si no els has escoltat encara, és que alguna cosa estàs fent malament.

NOVETATS Carminha – El viu al ball (SINGLE, Ernie Produccions)

Deu ser que estic molt viu. Vaig escoltar fa diversos dies el nou de Novetats Carminha al cotxe i sense voler-ho em va entrar un ritmillo ximple en el cos que gairebé va derivar en una col·lisió múltiple al mig de la A6.

Porten el ritme en la sang, ho van demostrar amb Campions del món (Ernie Prod., 2016) i el tornen a demostrar amb aquest nou tema. A més, és graciós veure en el videoclip a la versió asiàtica de cada un dels integrants del grup.

Aquests gallecs porten molt bon rotllo, que falta fa. Força i ànim per a ells amb aquest nou llançament; força i ànim per a tots els seus paisans afectats pels incendis.

ENRIQUE BUNBURY – Expectatives (LP, Ocesa / Warner Music)

Paraules majors. El nou de Bunbury hauria de sonar fins a la Xina. Són molts els que diuen que és el millor treball que ha signat; nosaltres ens sumem a aquest dogma sense dubtar-ho.

Expectatives és una meravella; un viatge raruno que, vulguem o no, escoltarem en els millors festivals alternatius d'Espanya. Ja ho veuràs. El bo d'Enrique s'ha relacionat massa en els últims dies amb l'escena com per no fer-ho.

Especial atenció mereixen La cerimònia de la confusió -primer tall i favorit del propi Bunbury – i Bressol de Caín -profund cant a l'amor i al desamor amb final trist -.

Mola molt veure com un artista de tals dimensions innova i es redefineix. Sortir de la zona de confort és una cosa que haurien de fer molts més artistes de renom.

Rozalén – Viure ft. Estopa (SINGLE, Conderechoa / Sony Music)

En la mesura del tràgic, és una meravella veure com tots els anys se sumen artistes de reconegut currículum a la lluita contra el càncer -en general- de mama -en especial-. Aquest any ho ha fet la Albacete Rozalén, pujant el llistó als futurs i calant profund entre la gent.

Són més de 80k reproduccions les que suma el vídeo en menys de 24 hores. Rozalén travessa un moment molt dolç; aquest nou tema ha arribat en el moment perfecte per sonar amb força.

Enhorabona per a ella i per als companys de Cadena 100, que també han aportat el seu granet de sorra al projecte. La música sempre serà signe d'unió, de reivindicació, de força i de lluita.

Cançons com aquesta ho confirmen.