Quantcast

"Tothom està molt cansat de la RFEF"

Aficionats, periodistes i esportistes no mereixen que la Reial Federació Espanyola de Futbol segueixi sent un volcà pendent d'erupció. L'últim, l'acomiadament de María José Claramunt -fins ara directora de la selecció espanyola de futbol- ha reobert la gran guerra interna que ja existia en els secrets de la Ciutat del Futbol de Las Rozas. Contra tot pronòstic, Villar no era tan intocable com semblava i ara cada un ha de sobreviure a la seva manera sense dependre de ningú. És insensat que un organisme de vital importància estigui dirigit d'aquesta manera tan immoral.

La por és diari

Els treballadors estan intranquils perquè la seva continuïtat penja d' un fil. Avui li ha tocat a María José Claramunt, però demà pot ser qualsevol altre empleat. Les seqüeles de l' 'era Villar' encara segueixen deambulant per l'atmosfera futbolística. Malgrat que cada vegada queden menys sobtats de l'ex-president, aquest es passeja sense cap tipus de pudor pels passadissos en què va estar durant més de 28 anys. ¿Quin altre lloc es veu alguna cosa similar? La RFEF és un autèntic polvorí que, a priori, hauria d'acabar dissolent el més aviat possible.

Divisió d'opinions

La 'operació Soule' ha desencadenat un infinitat de conseqüències que, per tant, fan augurar que la situació és insostenible. Villar sí va dimitir de les seves tasques com a vicepresident de UEFA i FIFA, però no de la RFEF. Davant aquesta surrealista tessitura CSD va actuar de manera immediata i li va inhabilitar per espai d'un any. Finalment, anava a ser Juan Luis Larrea (ex-tresorer) el que s'acomodés a la butaca de Villar. Però ni de bon tros això solucionaria el problema.

Des del passat mes de setembre va començar a agafar força que els jugadors no volien que l'antic tresorer seguís en el seu lloc. Ara bé, com aquest no havia acomiadat Claramunt el conflicte estava en 'stand by', però amb l'antiga directora i expulsada de la Ciutat del Futbol de les Rozas la tessitura hauria de desembocar en una guerra oberta entre professionals i directius. Ja n'hi ha prou! No han de tacar el futbol espanyol més temps. Hi ha d'haver neteja el més aviat possible, només així podrem posar punt i final al capítol més tèrbol de la història de l'esport espanyol.