Quantcast

El 1×1 de la jornada 3 de la Lliga de Campions: historica i vergonyosa

Ja s'han jugat tots els partits de la jornada 3 de la Lliga de Campions i ha hagut força sorpreses, entre elles que el Qarabag va empatar a l'Atlètic de Madrid, l'RB Leipzig va guanyar al Porto i Chelsea i AS Roma van empatar a tres .

dimarts 17 d'octubre

Reial Madrid 1-1 Tottenham: El Reial Madrid continua amb la seva mala ratxa a casa i collita un nou empat en un partit que va poder portar-se l'equip de Pochettino si no arriba a ser per un Keylor Navas que va salvar els mobles als de Zidane. Es van avançar els Spurs amb un gol de Harry Kane i va empatar el Reial Madrid de penal de la mà de Cristiano Ronaldo.

Spartak de Moscou 5-1 Sevilla FC: El Spartak va sorprendre el Sevilla a casa, encara que van poder emparat a un, els de Berizzo no van competir al nivell que se li exigia i després del dos a un, van baixar els braços i l'Spartak va començar a jugar. Va acabar, l'equip moscovita, ficant cinc gols a la porteria de Sergio Rico que van ser obra de Promes en dues ocasions, Melgarejo, Glushakov i Luiz Adriano.

Manchester City 2-1 Nàpols: l'equip dirigit per Pep Guardiola va vèncer a Nàpols al Etihad Satium. A l'minut tretze ja anaven guanyant per dos a zero amb gols de Gabriel Jesús i Sterling, però es va quedar aquí el partit, al minut 73' s'acostaven els gli azzurri de la mà de Diawara. Els napolitans van fallar un penal en el 38', penal que va errar Mertens. També hi va haver lesionats per part dels gli azzurri, al 57'se va lesionar Lorenzo Insigne i en el 70'Elsied Hysaj.

Altres resultats de dimarts van ser:

APOEL 1-1 Borussia Dortmund
Leipzig 3-2 Porto
AS Mònaco 1-2 Besiktas JK
Feyenoord 1-2 Xakhtar Donetsk
Maribor 0-7 Liverpool

dimecres 18 d'octubre

Qarabag FK 0-0 Atlètic de Madrid: Un desastrós Atlètic de Madrid que no va ser capaç de perforar la porteria de Sehic, i que no va fer ni un sol xut a porta. L'actitud dels jugadors matalassers sobre el terreny de joc va ser lamentable i la imatge encara pitjor. El Qarabag va dominar molts minuts del partit, es va portar la possessió i va crear ocasions de perill sobre la porteria de Oblak. L'equip Azari es va emportar un punt històric, ja que és el primer punt d'un equip Azari en la història d'aquesta competició. Els de Simeone haurien de reflexionar sobre el que ha passat ahir, i alguns, com Carrasco, han de saber que la samarreta que porten és la de l'Atlètic de Madrid i deixar-se d'egos.

FC Barcelona 3-1 Olympiacos: el Barcelona va fer el seu partit i es va endur la victòria a casa davant l'Olympiacos. Va obrir el marcador Dimitris Nikolaou en pròpia porta. Piqué va ser expulsat en el minut 42, de manera que el Barça va jugar amb deu una mica més de la meitat del partit. Messi i Digne es van encarregar de ficar els altres dos gols dels blaugrana. Dimitris Nikolaou va aconseguir el gol, aquest cop a porta contrària, que va tancar el marcador en el definitiu tres a un.

Chelsea 3-3 AS Roma: Chelsea i Roma van empatar en un partit vibrant en què David Luiz es va encarregar d'obrir el marcador al minut 11', i Eden Hazard al 37' posava el dos a zero per als `blues'. Poc després, al minut 40'Kolarov s'acostava als giallorossi. Edin Dzeko empatava el partit a Stamford Bridge al minut 60' i en el 70' feia el dos a tres a favor dels romans. Al 75' Eden Hazard va posar el definitiu tres a tres.

Altres resultats de la jornada de dimecres de la Champions van ser:

Juventus 2-1 Sporting de Portugal
Bayern München 3 -0 Celtic Glasgow
Anderlecht 0-4 Paris Saint Germain
Benfica 0-1 Manchester United
CSKA Moscou 0-2 Basilea