Quantcast

Tamboret s'anuncia tercera data en el Wizink Center de Madrid en menys d'un any

Tamboret ha anunciat nova data al WiZink Center -antic Palau dels Esports de la Comunitat de Madrid- després esgotar les entrades per al del pròxim 28 de desembre al costat de Hombres G.

"La foti és universal i ha de ser per a tothom. per això hem decidit treure una segona de #Devuelvememijoda amb els nostres ja companys d'aventures @hombresgnet!" , deia el grup en xarxes socials a l'anunciar que la data escollida és el divendres 22 de desembre .

Aquesta serà la tercera vegada que Bárcenas, Carreño i companyia actuen en aquest escenari madrileny; si aconsegueixen esgotar les entrades, seran més de 50.000 les persones que hauran anat a un directe de Tamboret al Palau.

La venda d'entrades estarà disponible a partir del proper 25 d'octubre a les 19.00 hores a www.devuelvememijoda.com .

FI DE GIRA estratosfèric, però no a LES VENDES

Tamboret han mostrat en més d'una ocasió la seva atracció per la plaça de toros madrilenya. De fet, fa diversos mesos van reconèixer a aquest mateix mitjà que el seu fi de gira "faria olor a capot". Tot i això, els recents incidents i dubtes que envolten a Las Ventas han impedit que la festa final se celebri en aquest recinte.